Zeilen met de Nieuwe-Zorg
Een bijzondere belevenis

Home / tochten

Tochten & mogelijkheden

Tochten met de Nieuwe-Zorg

Er zijn diverse mogelijkheden om een leuke tocht te maken met de Nieuwe-Zorg. Van een dagtocht tot een complete week op het water. Eventueel met of zonder catering, BBQ of als u andere wensen heeft, laat het ons weten. Een bruiloft is ook mogelijk aan boord van de Nieuwe-Zorg.

 

 

 

Kijk onder de tabs welke mogelijkheden er zijn:

Dagtocht

Avondtocht

Weekend

Meerdaagse tochten

Bed & Breakfast

Vergaderen

Teambuilding

Een dagtocht is een leuk idee voor een uitje met vrienden, familie, collega's of zakenrelaties. Het biedt de mogelijkheid om samen actief bezig te zijn met de zeilen en het besturen van het schip maar ook om lekker bij te praten en te genieten van wind, water en zon.

 

Aan boord wordt u verwelkomd met een lekker kopje koffie of thee voordat de tocht gaat beginnen. Daarna gaan de trossen los en worden gezamenlijk de zeilen gehesen.

 

Hoe de dag er precies uit gaat zien is aan u en aan de wind: er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u één van de mooie havenstadjes aandoen en bijvoorbeeld vis eten in Volendam, kaas kopen in Edam, of koffie drinken in Marken. Er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om lekker op het water te blijven, de hele dag te zeilen of tussendoor voor anker te gaan om te eten of te zwemmen.

 

Als u zich helemaal wilt laten verwennen aan boord kunt u gebruik maken van het rijke cateringaanbod.

 

Dagtocht (zondag t./m. donderdag) 1100,00 Euro

Dagtocht (vrijdag, zaterdag, feestdagen) 1200,00 Euro

 

Een avondtocht is een mooie gelegenheid om samen met vrienden, familie, collega's of zakenrelaties na een werkdag lekker uit te waaien en te ontspannen. Tijdens het zeilen is er tijd om bij te praten en te genieten van de ondergaande zon en de weerspiegeling van de verschillende lichten op het water.

 

Ook bij een avondtocht kunt u gebruik maken van het cateringaanbod en bijvoorbeeld de tocht met een uitgebreid diner beginnen.

 

Avondtocht (zondag t./m. donderdag) 600,00 Euro

Avondtocht (vrijdag, zaterdag, feestdagen) 600,00 Euro

 

Wilt u  er een weekend even helemaal er tussenuit, het alledaagse leven achter u laten en met vrienden, familie, collega's of uw vereniging lekker op stap? Kom dan zeilen op de Nieuwe-Zorg en maak gebruik van de mogelijkheden die de mooie stadjes rond het IJsselmeer bieden en geniet ook 's avonds van de gezellige sfeer aan boord.

 

U komt vrijdagavond aan boord en wordt verwelkomd door de schipper en zijn maat. Daarna is het aan u of u aan boord gezellig onder elkaar wilt blijven of het uitgaansleven van Muiden of Amsterdam wilt ontdekken. Muiden is de thuishaven van het schip en is een sfeervolle historische stad met talrijke cafés,  restaurants en musea. De volgende dag verlaten wij de haven en kunt u genieten van een lekkere dag op het water. In een weekend krijgt u de gelegenheid om het schip te leren kennen en te zeilen maar natuurlijk ook de tijd om te relaxen en bij te praten. U en de wind bepalen waar wij die avond uitkomen. Dat zou één van de mooie stadjes rond het IJsselmeer kunnen zijn of een leuke plek om rustig voor anker te gaan. De dag daarna wordt er weer lekker gezeild, voordat wij aan het eind van de middag Muiden binnenvaren.

 

U kunt ook in een weekend gebruik maken van ons cateringaanbod en het eten en drinken compleet of gedeeltelijk laten verzorgen of u kunt de catering ook zelf verzorgen.

 

Weekend 2250,00 Euro

Bed & breakfast (prijs per persoon)  40,00 Euro

Afkoop schoonmaak  95,00 Euro

Wilt u de schoonheid van het IJsselmeer, de Waddenzee en de Friese meren leren kennen? Een gezellige tijd beleven op het water met vrienden, familie of klasgenoten en ontdekken wat de havensteden en Waddeneilanden te bieden hebben? Kies dan voor een meerdaagse tocht.

 

De duur van zo 'n tocht kan variëren van drie dagen tot veertien dagen. In deze tijd wordt u vertrouwd gemaakt met het schip en de zeilen, leert u manoeuvres als overstag gaan en gijpen en zelfs leert u het besturen van het schip als u wilt. Samen met de schipper bepaalt u, afhankelijk van het weer, de te varen route.

 

Onderweg van haven tot haven bestaat de mogelijkheid om een keertje voor anker te gaan op het IJsselmeer en te gaan zwemmen of droog te vallen op de Waddenzee en een wadwandeling te maken. Misschien vindt u het leuk een dag op een waddeneiland te blijven liggen om het eiland te verkennen. De mogelijkheden zijn talrijk.

 

Schoolweek (zo.avond tot vr.morgen) 2850,00 Euro

Midweek (ma. morgen tot vr. middag) 3000,00 Euro

Week (7 dagen, za. t./m. vr of ma t./m. zo.) 4150,00 Euro

Bed & breakfast (prijs per persoon)  40,00 Euro

Afkoop schoonmaak  95,00 Euro

Een leuk alternatief voor een hotel is bed & breakfast op de Nieuwe-Zorg; vooral als u met een groep mensen na een dagje uit in Amsterdam of Muiden gezellig bij elkaar wilt blijven. Er is ruimte voor 14 tot 20 personen. U komt om acht uur 's avonds aan boord en verlaat de volgende ochtend na een uitgebreid ontbijt de boot weer.

 

Bed & breakfast (prijs per persoon)  40,00 Euro

 

Voor uw vergadering kunt u gebruik maken van de ruimte die de Nieuwe-Zorg biedt voor uw vergadering. Er bestaat de mogelijkheid om vergaderen en zeilen te combineren. Benedendeks is vergaderruimte voor 20 personen;  bovendeks kunt u lekker uitwaaien onder zeil. Terwijl u vergadert, bent wordt er door onze scheepskok voor een hapje en een drankje gezorgd. Graag stellen wij met u een programma samen voor een één- of tweedaagse tocht.

 

 

Het zeilen van een groot zeilschip als de Nieuwe Zorg betekent samenwerken als een team. Schipper en maat zullen u vertrouwd maken met het zeilen, zodat u als team het schip zelf kunt zeilen. Dit biedt een mooie gelegenheid om uit te vinden hoe u als team (bedrijf) samenwerkt. Zowel boven- als benedendeks is ruimte voor evaluatie. Graag overleggen wij met u de mogelijkheden.

 

 

Tussen 25 september en 1 mei hanteren we een korting van 10% op de scheepshuur. Dit geldt niet voor bed & breakfast.

Zeilcharterbedrijf Egbert Stofbergen

Langbroekerdijk A40a,
3947 BJ Langbroek

 

Tel: (0031) (0) 653881372

E-mail: info@nieuwe-zorg.nl

KvK: Utrecht 30183130

BEL MIJ TERUG!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.